cz sk pl

Keresőoptimalizálás garanciával

Nemzetközi Keresőoptimalizálás! Referenciáink magukért beszélnek!

Blog

Blog  »  Keresőoptimalizálás

Simon Gábor nexus reklám ügynökség kommunikációs hírek

2016. 03. 16. 19:40
 
A Nexus Reklámügynökség nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint pályázat keretében egy „újszülött” építészeti iroda stabilizálását a válság által viharvert ágazatban. E nehéz gazdasági környezetben egy pályázati támogatás segítségével készítette el a Nexus az építészeti cég számára a marketing stratégiát és állította fel számára azt a kommunikációs eszközrendszert, mellyel célja a cég széles körben ismertté tétele, stratégiai partnerségének kialakítása és potenciális megrendelések létrehozása.
A projekt sikerességét a piackutatás és célcsoport elemzés, valamint ezek eredményeinek szakszerű felhasználása biztosítja! A Nexus Reklámügynökség egy átfogó célpiaci analízissel felmérte a célcsoportot, majd ezt követően egy problémaanalízissel megalkotta a PR elemekkel is ellátott marketing stratégiát. Az ügynökség célja piaci reakció kiváltása ügyfelük irányába.
 
A célt nem könnyű megvalósítani, melyet az alábbi adatok is megerősítenek:
A két világháború közötti gazdasági válság éveiben sem volt példa ilyen alacsony építési számra. 1933-ban és 1925-ben volt a lakásépítések száma 15 ezer alatt.
2011-ben 12 488 lakásépítési engedélyt adtak ki. Ez 28%-os csökkenés a 2010. évi adatokhoz képest – (KSH). Magyarországon még soha nem építettek ilyen kevés lakást.
A Magyar Építészeti kamara nyilvántartásában 13.000 építész szerepel. Ha csak egyetlen tervezési megbízás jut mindenkinek, akkor is bevétel nélkül marad az év nagy részében az ágazati szereplők zöme.
 
A fenti adatokból is látható, hogy a feladat nehéz, a kihívás nagy, de a Nexus Reklámügynökség nem adja fel és szakmailag mindent megtesz annak érdekében, hogy a fiatal koruk ellenére is komoly nemzetközi projekt referenciákkal rendelkező szakemberekből álló építészeti iroda helyét az ágazatban biztossá tegye, ismertségét elősegítse és sikerre vigye.

Címkék: Seo

Bookmark and Share

««« vissza


keresőoptimalizálás
Jogi nyilatkozat  ♦  Adatvédelem  ♦  Oldaltérkép © 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.