cz sk pl

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Nemzetközi Keresőoptimalizálás! Referenciáink magukért beszélnek!

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

 Amiért a sikerdíjas keresőoptimalizálást kell választania:  • Garancia:

         

 

Ha Ön mindig elővigyázatosan jár el pénzügyeiben, szereti tudni, hogy pontosan mire ad ki pénzt, akkor az Ön számára a megfelelő választás a sikerdíjas keresőoptimalizálás lesz! Ezen szolgáltatásunk alapja a garancia! Cégünk garantálja Önnek, hogy kizárólag akkor kell fizetnie, amikor weboldala (a megadott kulcsszavakra) bejutott a megbeszélt helyezésre. Egészen addig semmi féle költséggel nem kell számolnia! Így biztos lehet benne, hogy megkapja azt a szolgáltatást, amiért pénzt ad ki.  • Tapasztalat:A legtöbb keresőoptimalizáló cég nem meri bevállalni a sikerdíjas szolgáltatást, hisz rengeteg munka előzi meg a tényleges előre jutást a keresőben. Egyszerűen nem biztosak munkájukban és szakértelmükben, nem vállalják a kockázatot. Nos, mivel cégünk már évek óta gyakorolja a sikeres keresőoptimalizálást, ezért mi vállaljuk az esetleges kockázatot. Nem sajnáljuk az időt és energiát, hisz garantálni tudjuk az eredményességet, a találati listában való sikeres helyezést. Véleményem szerint, ez egy olyan pozitívum, mely magáért beszél. Hisz egyik cég sem vállalná ezt be (ahogy sokan nem is teszik), ha nem lenne garantált a siker.  • Napi helyezés árak:Tisztában vagyunk vele, hogy nem minden kis vállalkozás engedhet meg magának egy nagyobb pénzügyi kiadást, ezért lehetőséget biztosítunk a törlesztés egy egyszerűbb formájára. Nagy előnye tehát a sikerdíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunknak, hogy nem kell egy összegű, nagyobb kiadással számolnia. Naponta ellenőrizzük weboldala helyezéseit és annak megfelelően, napi költségekkel kell csupán számolnia, a helyezéstől függően.  • Napi szintű kimutatás:Annak érdekében, hogy könnyedén nyomon tudja követni weboldala sikereit, egy online adminisztrációs felületet hoztunk létre. Itt a megadott belépő kódja segítségével naponta tudja ellenőrizni a helyezéseket, illetve a napi árakat külön-külön, kulcsszavanként. Természetesen összesítve is láthatja a sikerdíjes keresőoptimalizálás árat, mely alapján a számlát is elküldjük hónap végén. Tulajdonképpen egy folyamatos kimutatást, összegzést kap weboldala teljesítéséről, sikereiről, illetve a fizetendő összegről. Így semmi féle meglepetés nem érheti, minden az Ön ellenőrzése alatt áll.  • Munkafolyamat:Sokan azt gondolják, hogy a sikerdíjas keresőoptimalizálás és a havidíjas keresőoptimalizálás közti különbség a munkafolyamatokban rejlik. Nos, ez nem igaz! E téren nem különbözik egyik szolgáltatás a másiktól. Ugyanolyan kiemelt figyelmet fordítunk a sikerdíjas, illetve havidíjas weboldalakra is. A munkafolyamat lépései itt is a következők: keresőszavak kiválasztása, weboldal elemzés, tartalom írás, weboldal beállítása, linképítés.
Ami azonban fontos különbség a sikerdíjas keresőoptimalizálás, illetve a havidíjas szolgáltatásunk között, hogy a sikerdíjas esetében minimum 5 keresőszó megadása kötelező. Illetve itt nincs lehetőség a keresőszavak cseréjére sem, csupán a bővítésre. A cserére azért nincs mód, mert a keresőszavak helyezése az elszámolás alapja.


Tehát, ha Önnek fontos a garancia, szeretné figyelemmel kísérni weboldala napi helyezéseit, akkor Önnek a sikerdíjas keresőoptimalizálás a megfelelő választás!keresőoptimalizálás
Jogi nyilatkozat  ♦  Adatvédelem  ♦  Oldaltérkép © 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.