Google Adwords kampány

 

Google Adwords 

 

Újonnan vagy régen elkészült weboldalának szeretné forgalmát növelni?

 

Kerüljön a találati listák élére, az Adwords fizetett hírdetéssel, ahol csak a  kattintások után kell fizetni.

Az AdWords hirdetési platformját ajánlom Önnek.

A Google keresőjét használják a világon a legtöbben! Az adwords hirdetések egy adott szolgáltatásra vagy termékre lekérdezésenként szűkíthető, ez által csak olyanok számára jelenik meg a hirdetése, akiket érdekel az adott témakör.  Az AdWords rendszer egyik nagy előnye, hogy nem csak szűkíti a relevancia alapján, hanem csak a kattintások után kell fizetni.

 

Az AdWords hirdetések lényege a weboldal látogatottság növelés -e úgy, hogy az precízen mérhető és könnyen kiértékelhető. Precíz hirdetési formának köszönhetően Ön megcélozhatja egy adott ország régióját, városát vagy akár egyszerre többet így kizárhatja, azokat a területeket ahol nem szeretné termékét vagy szolgáltatását hirdetni, értékesíteni!

 

Az AdWords-el lehetőség van célok kitűzésére
(pl: vásárlás, regisztráció, hírlevél stb,) ezzel a lehetőséggel adott cél teljesítésére lehet optimalizálni hirdetéseit. 

google adwords kampány építés árak

 

Googel Adwords hirdetés rendszere két részre bontható:

 

-Az Adwords a Google Keresési Hálózat (mindenki által ismert Google kereső) szöveges hirdetés megjelenítésére alkalmas.

 

- Adwords Display Hálózat (Content vagy Tartalmi). Ezek hirdetések a Google Display hálózat tagjainak weboldalán jelenhetnek meg a különböző kivitelezési formák által: 

Képes hirdetés
Szöveges hirdetés
Videós hirdetés

 

Elsősorban a display hálózat hirdetéseit brandépítés céljából érdemes futatni. A rendszer által nem csak a költségek és látogatók láthatóak, hanem azok a weboldalak ahol a hirdetés megjelent.

A tartalmi hálózatot is célozható: terület, nyelv, relevancia, időtartam alapján, valamint kézileg is lehetőség nyílik adott weboldalakat megadni.

 

 

Googel Adwords díjazás:

 

A tartalmi hálózatnál két díjazási rendszer használható a jól ismert keresési hálózat CPC alapú (kattintás alapú) és a CPM (megjelenítés alapú).

 

 

A világon rengeteg keresés és vásárlás történik, az interneten keresztül Ön nem szeretné hirdetni szolgáltatását vagy termékét? Adwords hirdetési kampányokért kérje árajánlatunkat!

© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.