Havidíjas keresőoptimalizálás

 

 

Havidíjas keresőoptimalizálás - a legolcsóbb a Google keresőben

 

 

 

Bízza ránk!  A H-Well Kft havidíjas keresőoptimalizálás segítségével a Google első oldalára juttatjuk weboldalát!

Nincs más dolga, csak megadni annyi keresőszót, amennyit csak szeretne, és mi már kezdjük is a munkát!

Prémium havi díjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunk keretében figyelmünk minden részletre kiterjed, amely a keresőoptimalizálást befolyásolja!

 

Havidíjas keresőoptimalizálás előnye hátránya itt most mindent megtudhat róla csak olvassa el a tartalmas írásunkat

 

 Havidíjas keresőoptimalizálás előnyei:

 

-        Ingyenes weboldal elemzés.

-        Ingyenes kulcsszókutatást végzünk! (javaslatokat teszünk a keresőszavakra, havi látogatói keresések után)

-        Ingyenesen kitöltjük a weboldalához tartozó On-Site SEO adatokat.

-        Feljavítjuk weblapja mutatóinak értékét a Google kereső szemében.

-        Akár 5 szót megadhat egy kulcsszó áráért, legnagyobb csomagunk esetében akár 10 szót!

-        Bármikor lehetősége van kulcsszó-cserére. (pl. ha egy kulcsszóval már elértük a kívánt eredményt, akkor megadhat       helyette következő hónapra másikat.)

-        Hó végén összegzést küldünk az elért helyezés eredményekről.

-        Lényegesen olcsóbb , mint a sikerdíjas keresőoptimalizálás, de weboldala nem kap kevesebb figyelmet!

 

Havidíjas hátrányai:

 

-        A közös munka a bizalomra épül a seo online marketingben, Ön az első lépésektől kezdve fizeti a munkadíjat.

-        Több hátránya nincs, hiszen a bizalom megalapozására több száz leinformálható referenciával rendelkezünk.

 

Tekintse meg referenciáinkat: (Referenciák)

 

Minőségi keresőoptimalizálás ára látható eredményekkel, megfizethető áron!

Havi 30.000Ft+ Áfától! 

 

Keresőoptimalizálás árak: katt ide.

 

Keresőoptimalizálás folyamatosan kihat a kulcsszavakra. Milyen módon?

 

Minden egyes munka folyamat valamilyen módon ki fog hatni a találati lista pozíciónkra. Weboldal elemzése, képek optimalizálása, title meta, belső linkek beállítások amik alapok. A Google leírásai alapján több mint 200 szempont alapján vizsgálja meg a weblapot, és elemzi ki. Seo elemzés segítségével a legtöbb szempontot meg tudjuk vizsgálni, így a hibák javítása lehetséges, ebben az esetben a megfelelő kulcsszavak egyre több erőt kapnak, így lesz kihatása a keresőoptimalizálással a fontos kulcsszavakra.

 

Továbbiakban bemutatjuk a szolgáltatás hogyan fog havonta kihatni akár egy wordpress vagy bármilyen motorral ellátott weboldalra. Weblap motorol lehetnek: wordpress, drupal, joomla egyedi.

A profi seo a domain név választással kezdődik. A domain esetében el kell dönteni, hogy kulcsszóval ellátott, vagy inkább a brand domain név mellett tesszük le a választásunkat. A két lehetőség közül sokan a kulcsszóval ellátottat válasszák, mert úgy gondolják kihat a jó helyezésre, de ez ma már csak egy tévhit, egy brand domain is sikeresen tud teljesíteni és első helyre kerülni.

 

Az url után, majd a folyamat a weboldal készítés elindulásakor el tud kezdődni, hiszen ott kell sok programozási feladatot leegyeztetni, az online marketing területén jelen lévő cégnek és a weboldal készítőnek egymással, hogy a honlap már a kezdetektől jól épüljön fel. Honlapkészítés és a landing oldal tervezés idő igényes de erre legyen elég idő, mert később az átalakítás nehezebb.

 

A hibák feltárása fontos, és a javításuk is, mint említettük több mint 200 szempontot lehet vizsgálni. A mai elemző programokkal könnyen meghatározhatjuk, azokat a fontosabb hibákat, amikkel érdemes a munka elején egyből foglalkozni, mert ezektől gyors helyezés javulás érhető el. Az alapvető javításokat laikusok is el tudják végezni, akár az admin felületre belépve és itt pontról pontra végig haladnak a javításokon, azonban a forráskódban található hibák javítása minden esetben programozó feladata, mert egy rossz módosítással a teljes weblap össze tud omlani, ezt pedig szerintem mindenki számára egy olyan pont amit nem szeretne átélni.

 

Ezért tartjuk mi a következő sorokat nagyon fontosnak:

 

A honlap keresőoptimalizálás a lehető legjobb megoldás, hogy a google találati listáján az első oldalon lehessen weblapja, de az alapoktól kell elindulni. Ezért fontos a kapcsolat kialakítása a két cég között, hogy ne legyen olyan, amit ne lehessen a további sikeres keresőoptimalizálás havidíjas seo elérése érdekében elvégezni.

A lényeges elemek ebben azok, hogy csak is olyan céget szabad megbízni a munkálatokkal, akik folyamatosan elérhetőek, kapcsolatot lehet tartani velük és Ők is képesek a kapcsolat tartásra az ügyfél weblap készítőjével vagy az online marketing vezetővel, hiszen előfordul, hogy a hibákat közösen kell javítani.

 

A seo tippek betartása igen is fontos egy weboldal vagy egy webáruház készítés esetében, hiszen a seo keresőoptimalizálás nem áll meg, minden hónapban folyamatosan dolgozom hiszen lehet még ezt meg azt javítani. Azonban ha Ön úgy gondolja nincs ideje olyan kulcsszavakra optimalizálni amire több hónapot nem tud várni, mire előre kerül az Önnek fontos kulcsszó vagy kulcsszavak /long tail/ az oldal. Önnek a közösségi média, facebook marketing, Google adwords kampány, más néven Google adwords hirdetés a megoldás. Azonban ha csak a Google keresőt tartja Ön is fontosnak a látogatottság növelés eléréséhez, hiszen az emberek 90% ezt használja, akkor felejtse el a közösségi marketing felé vezető irányt és lépjen a felé, hogy elől legyen Ön is a Googleben.

 

Facebook hirdetés és Google adwords árak megtalálhatók a szolgáltatásaink oldalunkon.

 

Kulcsszókutatás és tartalom hatása.

 

Havidíjas keresőoptimalizálás kulcsszó kutatás az egyik legfontosabb része az optimalizálásnakEgyik legfontosabb lépés: meg kell találni minél több kulcsszót, és kiválasztani azokat a kulcsszavakat, amik számunkra tényleg fontosakat. Lesz olyan szó amire semmit nem keresnek, így ezeket ellenőrizzük. Amennyiben ezen is túl vagyunk el kell kezdeni a tartalmat megírni a honlapra. Bizonyított tény, hogy a szakértői tartalmakkal rendelkező oldalakon sokkal többen vásárolnak. A felhasználói élmény a legjobb módszer a több látogató megtartására.

A konkurencia is általában azonos kulcsszavakkal végez optimalizálást. Így viszont tudhatjuk, milyen kulcsszóra szavakra tanácsos nekünk is optimalizálni. Hagyományos keresés utján is láthatjuk a keresőből a területeden legelterjedtebb kulcsszó párosokat.

 

Részletes elemzések segítenek legalább 30-40 keresőszót kiválasztani. Ebből fogunk első körben 10 szóra optimalizálni.

 

Ez után kezdődhet a tartalomírás.

 

A legfontosabb szó a relevancia és a jó szerkezet felépítése, a tartalom az ügyfélnek szóljon ne pedig a robotoknak, ne legyen kulcsszó halmozás.

 

Két egyforma weboldal tartalom duplikált tartalom ezért nem lehet másolt tartalmat használni egyedi szükséges ahhoz, hogy a google algoritmus jónak értékelje weblapunkat. Egy cikk esetében nem kell, hogy egy szóra helyezzük a hangsúlyt, mert nem csak egyre optimalizáljuk hanem, olyan szavakra, amikről elemzés során láthattuk, hogy kombinációt alkotnak egymással. A tartalommal nem egy marketing weboldal készítés amire van szükség, inkább a releváns köré építeni a szöveget.

 

Minden hónap pár új link

 

havidíjas keresőoptimalizálás linképítés és sok esetben mondják még linkmarketing és link building nek is.A honlap további előre lépése a keresőoptimalizálás linképítés egy olyan szolgáltatása, amivel el lehet elérni, hogy a már megszerzett pozíciót külső weblapokról kapott linkekkel előrébb juttassuk.

 

A hivatkozások építése más néven linkmarketing.  A linkek lehetnek szöveges link, vagy kép linkek. A mi munkánk esetében a szöveges linkeket érdemes építeni ezek a hatásosabbak. Mivel a tanácsadó esetében a linkek kiértékelése fontos, itt regisztráció és előfizetés is szükséges lesz a linkprofil elemzéshez. A jobb programok, fizetősek, de ezek értékelése jobb.

A seo szolgáltatás eredménye a régebben pagerank /page rank/, mai új mérőszámok page authority és domain authority érték növelése is. Keresőoptimalizálás során egy seo szakértő egy teljes érték növelést kell végezzen. Annak van értéke weboldalad esetében, ha technikai és tartalmi részt is növeljük, így értékei jók lesznek a weboldaladnak. Így nem kell egy panda és egy pingvin frissítéstől sem tartani.

 

Havonta érdemes új linkeket kialakítani, meghatározott számban, hogy honlapod azokra a szavakra amikre szeretnéd előre tudjon jutni.

 

Keresőoptimalizálással organikus helyezéseit cégünk biztosan tudja javítani.

Célunk az eredmény és vállalkozásod esetében ügyfelek szerzése.

Vegye igénybe a szolgáltatásokat, amiket biztosítunk. A tudásunkat arra fogjuk használni, ennél a szolgáltatásnál, hogy a lap tetejére érjen olyan kulcsszavakra, hogy bevételt növeljünk Önnek.

Lehetnek olyan dolgok, amik még érdeklik Önt, akkor keresőoptimalizálás blog legutóbbi bejegyzések érdekesek lesznek Önnek itt a cikkekben megtalálja, hogy mire érdemes vagy nem oda figyelni a keresőoptimalizálási fázisokban.

 

Fontosnak tartjuk kiemelni, cégünk egy komplex szolgáltatást biztosít vállalkozások számára. Minden egyes munkafolyamatot elvégzünk, legyen szó beállításokról, elemzésről, javításról, linkmarketingről, tartalomírásról, szövegírásról. A keresőoptimalizálás területén az a cég vagyunk, aki teljes weblap optimalizációt végez és nem csak részfeladatokat, amikkel nem lehet elérni a megfelelő eredményt. Munkánk eredményességéről havi kimutatást is küldeni tudunk.

© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.