Keresőoptimalizálás árak

 

Keresőoptimalizálás árak - ha a legjobb ajánlatot keresi

 

Az interneten nézelődve az ember természetesen nehezen tudja azt eldönteni, hogy az a keresőoptimalizálással (Search Engine Optimalization; SEO) foglalkozó cég, melynek az ajánlatát éppen böngészi, mégis milyen munkát végez, hogy mégis melyik keresőoptimalizáló cég végez korrekt munkát, és mi lenne pontosan a reális ár az általa elvégzett munkáért; a keresőoptimalizálás árak az egészen alacsony, pár ezer forintos összegektől egészen a több százezer forintos összegekig terjedhetnek.

 

Az ár-érték arány megállapításakor a következő szempontokat érdemes figyelembe venni minden szóba jöhető cég esetében:

 

-    van-e weboldalelemzés?

-    van-e tanácsadás a hibák javítására?

-    milyen kulcsszavakra építik a keresőoptimalizálást?

-    másra is kiterjed-e a figyelem, vagy csak a linképítésre?

-    linkmarketingnél milyen értékű weboldalakra történik a linképítés?

-    milyen referenciákkal rendelkeznek?

 

 

 

 

1. Weboldalelemzéssel kezdjük a keresőoptimalizálást. A weboldalelemzés ugyanis megmutatja azt, hogy a honlapokon hol lehet javítani annak érdekében, hogy azok “erősebbek” tudjanak lenni.

 

2. A hibák javítása nélkül nehéz eredményes keresőoptimalizálásról beszélni, ezért a hibákat feltárjuk, azoknak a kijavítására konkrét javaslatokat teszünk.

 

3. A kulcsszavakra javaslatokkal élünk, amit részletes kulcsszó kutatás előz meg; mivel ezek tényleg csak javaslatok lesznek, ezért a végső döntés az Öné kell, hogy legyen!

 

4. A keresőoptimalizálás mára olyannyira összetett rendszert képez, hogy nem lehet kizárólag egyetlen eszközzel hatékonyan optimalizálni. Ezért aztán a keresőoptimalizálás minden apró részletére kiterjed a figyelmünk! Ezzel a hozzáállással sikeresen előrébb tudjuk juttatni weboldalát a Google találati listáján.

 

5. Ügyfeleink számára jelenleg több, mint kétszáz erős értékű oldal segítségével tudjuk biztosítani a minőségi linképítést. Minden oldal több éves domain név alatt fut, amelyekre 1000-2000 karakteres PR cikket írunk, hogy a keresőoptimalizálás a lehető leghatékonyabb tudjon lenni.

 

6. Referenciáink önmagukért beszélnek. Több, mint 500 leinformálható, sikeresen keresőoptimalizált weboldalt tudunk felmutatni referenciaként. Amennyiben kételye támadna, hogy a H-Well Kft.-vel jó lóra fog-e tenni, nekünk több, mint 500 érvünk van arra, hogy igen.

 

Mindez mennyibe is kerül?

 

Ez a kérdés minden vállalkozás, cég számára nagyon fontos kérdés lesz. Nincs ugyanis olyan cégvezető, aki nem szeretné pontosan tudni azt, hogy mennyit is kell fizetnie egy adott szolgáltatásért, s abból miképpen is tud profitálni. Természetesen számunkra is lényeges, hogy a költségek előre kiszámíthatóak legyenek.

Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a piacot, ezért sikerült a SEO-piac legjobb ár-érték arányát kidolgoznunk; előfizetéses csomagunk ennek megfelelően megfizethető lesz azok számára, akik minőséget várnak el a pénzükért cserébe.

A havi 3 keresőszóra épülő keresőoptimalizálás már 20.000 Ft + Áfától elérhető nálunk!

 

 

keresőoptimalizálás árak

 

Mit kap mindezért cserébe az ügyfél?

 

·       Weboldalelemzés.

·       Kulcsszó kutatás.

·       Keresőoptimalizálás tanácsadás.

·       Weblap Title, Meta adatok javítása.

·       Prémium linképítési folyamat.

·       Facebook megosztásokat.

·       Havi statisztikai kimutatás.

© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.