Kereső optimalizálás Blog

keresőoptimalizálás seo blog infó hírek érdekessébek minden ami fontos

Ha érdekli a keresőoptimalizálás, itt van a H-Well Kft. által írt blog!

A világ egyszerre képes nagyon nagy és borzasztóan kicsi is lenni - attól függően, hogy honnan is nézzük, hiszen (mint azt tudjuk) minden csak nézőpont, perspektíva kérdése. Nos, ha valaki utazott mostanság fapados repülővel bármerre is Európában, ha kellően képben van a hazai tömegközlekedés faramuci helyzetével (azzal, hogy a vonat, a busz nálunk drágán nyújt rossz minőségű szolgáltatást), akkor az már rácsodálkozhatott arra a jelenségre, hogy amíg valaki Pécsről vonattal vagy autóbusszal felér Budapestre, addigra más már a magyar fővárosból indulva régen Londonban tud járni repülőgéppel; ugyanakkor már 40 kilométer is elég nagy távolságnak számít akkor, ha ezt az utat gyalog teszi meg valaki, vagy netán letekeri, ha ahhoz támad kedve.

 

Szóval minden relatív, nincsenek biztosra vehető dolgok, minden csak egy bizonyos szemszögből tűnik annak, aminek. Egy keresőoptimalizálási blog, mely az oldalain a keresőoptimalizálással (Search Engine Optimalization) mint jelenséggel foglalkozik, ennél sokkal egyértelműbb lesz, szerencsére, így azt felkeresve az ember nem fog mást találni ott, csakis SEO-témájú írásokat; ám, bár messziről indítottunk, annyiban mindenképpen kötődik egy ilyen tematikájú blog a fenti utazási példához, hogy a manapság már igen szélesre tárult világban biztosan találni fogunk olyan embert, akinek egy keresőoptimalizálási blog már alapból mondani fog valamit, és találni fogunk olyat is, akinek vajmi keveset, ha egyáltalán.

 

Mi most azokkal foglalkoznánk, azokat szólítanánk meg, akik egyáltalán érdeklődést mutatnak a SEO iránt, akiknek mond ez a mozaikszó bármit is. Cégünk, a H-Well Kft. megbecsült szereplője a hazai SEO-piacnak, hiszen igen komoly ügyfelek keresőoptimalizálását is ellátta már, éppen ellátja és remélhetőleg el is fogja látni a jövőben; ennélfogva a szakmai stábnak természetszerűleg releváns meglátásai vannak azokkal a tényekkel, eseményekkel, érdekességekkel kapcsolatban, ami a SEO világában történik, ami ott megfigyelhető. Éppen ezért döntött úgy a H-Well Kft., hogy azon dolgokat, melyek ezen a területen közérdeklődésre tarthatnak számot, azt egy blog formájában a nagyérdemű elé tárja. Önnek, ha szeretné az így megjelenő írásokat nyomon követni, nincsen más dolga, mint időnként felnéznie az oldalra, ugyanis a keresőoptimalizálási blog folyamatosan bővülni fog tartalommal, újabb és és újabb cikkek formájában. Mindez persze még nem magyarázza azt, hogy miért gondolja úgy a H-Well Kft, hogy szükség van arra, hogy az emberek keresőoptimalizálási blog formájában találkozzanak SEO-témájú írásokkal.

 

Szerintünk azért, amiért például az egyes vitorlás oktatást kínáló oldal esetében megesik, hogy a felületén vitorlás cikkekkel is találkozni, vagy amiért a sportfogadási oldal nem mást, mint sportot is taglal a saját oldalán: mert a fent említett cégek ezzel foglalkoznak, ebből és leginkább ebben élnek. Ennek megfelelően a H-Well Kft., amely keresőoptimalizálásban utazik, abban érdekelt, keresőoptimalizálási blog keretében tudja, fogja, értelemszerűen, azokat az érdekességeket “kiírni” magából, melyek alkalmasak lesznek arra, hogy azokból cikk íródjon - mellyel aztán az e szakma iránt fogékonyakat, a SEO-ról már valamit halló, ám azzal mélységeiben csak most ismerkedőket meg lehet szólítani. Manapság, amikor már a késeknek és a lőfegyvereknek is saját újságjuk van (ráadásul print kiadványok formájában), a H-Well Kft. úgy látja, hogy a keresőoptimalizálás mint szakma bőven megérdemli azt, hogy a SEO műfaja olvasmányos formájában egy újabb bloggal gazdagodjon; olyan sok blog amúgy sincsen Magyarországon.

 

Amennyiben tehát érdekli Önt a SEO, a keresőoptimalizálás szerteágazó világa, mindenféleképpen keresse fel a H-Well Kft. blogját, és olvassa azt rendszeresen! Olyan korban élünk, hogy az internetnek hála ma már minden információ, minden tudás pár kattintással hozzáférhető azok számára, akiket a Facebookon kívül más is érdekel. Így hát aki tanulni szeretne, aki ismeretekkel vértezné fel magát, az meg fogja találni mindennek a módját - például egy érdekes témákról író optimalizálási blog formájában. Érdemes lesz a blogot folyamatosan vissza vissza térve is felkeresni, mert heti szinten kerülnek fel a lehető legfrissebb cikkek amik akár Ön számára is érdekes ínfót, tartalmazhatnak.

© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.