Pr Linképítés hatékonyan

 

Linképítés- megbízhatóan, prémium linkekkel!

 

 

Mi az a linképítés?

 

A linkmarketing a keresőoptimalizálás legfontosabb része, amely kulcsfontosságú, ha előre szeretne jutni a Google találati listáján.

 

A linképítésnek az a célja, hogy más oldalakról a mi oldalunkra mutassanak linkek. Ennek azért van nagy jelentősége a keresőoptimalizálásban, mert a Google szeretne biztos lenni abban, hogy olyan weboldalakat jelenít meg a találati listáján a felhasználók számára, amelyek biztosan arról szólnak, amit a felhasználó keres. Ha több minőségi oldalról a mi oldalunkra vezet a link, akkor a Google azt feltételezi, hogy a mi oldalunk nagyon jó, hiszen sok más oldalról is ajánlották.

 

 

A linképítés módszere gyökeresen megváltozott.

 

Még pár évvel ezelőtt is működtek a linkcserés megoldások, de ezek ma már inkább hátráltatják az előre jutásunkat, mint sem használna nekünk. Régen olyan oldalakat is előre lehetett vinni a találati listán a linkmarketing módszerével, amelyek nem feltétlenül szolgálták ki maximálisan a felhasználókat, ezért a Google ennek ellenőrzésére új algoritmusokat vezetett be.

 

Az új algoritmusokkal a büntetések is bevezetődtek, amely azt jelenti, hogy ha a link építés nem az új „szabályoknak” megfelelően történik, akkor weboldalunkat büntetés érheti. Ez a büntetés lehet az, hogy a Google hátrébb sorolja oldalunkat a találati listáján, de akár végleges kizárást is vonhat maga után.

 

Még régen kiválóan lehetett optimalizálni a nagy mennyiségben épített linkekkel, az automatikusan épített linkekkel, túl sok kulcsszót tartalmazó horgonyszövegekkel és csak a linképítésre szolgáló honlapokon elhelyezett linkekkel (linkgyűjtő oldalak), ma már ezeket a módszereket inkább kerülni kell.

 

 

Mi a hatékony linképítés módszere?

 

2016-ra a leghatékonyabb linképítési eljárás az erős értékű oldalakon elhelyezett ún. PR cikkek. Ezek a cikkek minimum 1000 karakterből állnak és az oldalunkra vezető linkeket tartalmaznak.

A prémium linképítés azt jelenti, hogy olyan oldalakra helyezzük el a weboldal linkjét, amelyeknek témájukban köze van a mi üzletágunkhoz, ugyanakkor magas értékkel rendelkezik a Google szemében. 

 

pr linképítés

 

 

Miért bízza ránk oldala linképítését?

 

Cégünk 2008 óta foglalkozik keresőoptimalizálással. Több mint 500 weboldalt jutattunk a Google első oldalára a megfelelő kulcsszavakra. Linképítő specialistáink és Google szakértőink naprakészek a keresőoptimalizálás módszereiről.

 

Kizárólag a Google szabályzatának megfelelő módon végezzük a keresőoptimalizálást és a linképítést. Több mint kétszáz értékes és erős oldalra építjük a linkeket folyamatosan, minimum ezer karakteres PR cikkek megírásával. Eredményorientáltak vagyunk és ehhez mindig a megfelelő módszereket alkalmazzuk. Mi biztosra megyünk, velünk nem kockáztat semmit!

© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.