„SEO Blog”

2017.07.19.

Keresőoptimalizáló ismerkedjen meg vele!

keresőoptimalizálóAmikor valaki érvényesülni szeretne az életben, akkor (sajnos, nem sajnos) nem lehet megkerülni a pénzt kérdéskörét. Mivel mindannyian pénzből élünk, így mindannyian függünk is tőle - ki kevésbé, ki többé, ugyebár.

 

Ha mi egy vállalkozást igazgatunk, egy céget vezetünk, akkor oda bizony kelleni fog a tőke. Aki a marketing terén a keresőoptimalizáló megoldást választja, annak abban a szerencsében lesz része, hogy a hagyományos reklámozási metódusok drágasága (tévéreklám, óriásplakát, újsághirdetés stb.) nála a keresőoptimalizáló eljárás során nem fog jelentkezni!

 

Ugyanakkor maga a keresőoptimalizálás (Search Engine Optimalization, azaz SEO) mégis igen hatékony módja lesz annak, hogy egy entitás növelni tudja a bevételeit! (És hát mi más is lenne a reklám értelme, ha nem pontosan ez?) A keresőoptimalizáló metódust mindezt úgy tudja elérni, olcsón, hogy a hirdetést, a marketinget indirekt módon biztosítja - méghozzá az internet bevonásával.


Beküldve a(z) SEO Blog kategóriába | Szólj hozzá!

2017.06.13.

A keresőoptimalizálás Google találati oldalain fejti ki a hatását!

keresőoptimalizálás googleA marketing világában kétféleképpen lehet érvényesülni: vagy úgy, hogy nagyon sok pénze van valakinek, és akkor mindig mindenki az ő reklámját fogja tolni minden elképzelhető platformon, hogy az üzenet átmenjen, vagy a kreativitáshoz fordul az a cég, vállalkozás, melynek pénzből kevesebb van, mint amennyi egy combos reklámkampányhoz kellene.

 

A keresőoptimalizálás Google esetében lesz az, ami képes lesz biztosítani azt a kreatív erőt, mellyel úgy is sikert lehet érni a reklámpiacon, hogy nincsen rettentően sok pénz a zsebünkben! Hogy a keresőoptimalizálás Google segítségével történik meg, az már az elnevezésből is kitalálható; lássuk azonban, hogyan is néz ki ez ténylegesen! Hogy a nyugati, illetve a nyugatias világban mindenki a Google keresőjét használja, ha tokot szeretne vásárolni a telefonjára, ha egy jó burgerezőt keres a városban, ha csak meg szeretné tudni, hogy merre lehet remek pizzát rendelni, az annyira evidens lett így 2017-re, hogy talán ki sem kell külön emelni! 


Beküldve a(z) SEO Blog kategóriába | Szólj hozzá!

2017.06.13.

Amennyiben érdekli a Google keresőoptimalizálás remek lehetősége, hallgassa meg a H-Well Kft. ajánlatát!

google keresőoptimalizálásMindenki tudja, akinek volt már dolga pénzzel, hogy abból az a jó, ha minél több áll rendelkezésre. No nem pusztán azért, mert akkor meg lehet venni mindent, amit az ember éppen megkíván, hanem azért, mert a pénz lehetőséget biztosít rengeteg dolog megtételére. Itt van ugyanakkor a Google keresőoptimalizálás, melyről azt kell tudni, hogy olyan innovatív módja a marketingnek, amivel tulajdonképpen minden honlaptulajdonosnak élni kellene!

 

Aki nem tudja, mit is takar pontosan a Google keresőoptimalizálás, annak pár szóban ez most kifejtésre kerül. Nos, a keresőoptimalizálás (angolul: Search Engine Optimalization; SEO) annyit tesz, hogy a megbízó honlapját egy ebben a munkában utazó cég (mondjuk a H-Well Kft., aki már otthonosan mozog a Google keresőoptimalizálás világában) a keresőóriás találati listáján előrébb hozza úgy, hogy a honlap bizonyos releváns keresőkifejezésekre akár már a a találati lista legelső oldalán is ott tud lenni! 


Beküldve a(z) SEO Blog kategóriába | Szólj hozzá!

2017.06.13.

Ha megfizethető áron hirdetne, akkor ebben a SEO tanácsadás képes lesz segíteni!

seo tanácsadásMit lehet tenni akkor, amikor valaki nem tud beszállni a reklámpiacra, mert nincsen annyi tőke a zsebében, amennyivel már értelmesen lehetne hirdetni - úgy, hogy az érjen is valamit?

 

Nos, ebben az esetben célszerű lesz hátralépni kettőt, és ránézni a marketinges piac egészére. Amennyiben olyan vállalkozásunk van, mely a neten is elérhető, azaz van egy olyan honlap a kezünkben, amely arra szolgál, hogy bevételhez juttasson minket, akkor a megoldás már meg is van: nekünk SEO tanácsadás kell! Aki még nem hallott arról, mi is az a SEO tanácsadás, annak pár szóban megvilágítanánk az egészet.

 

Nos, a keresőoptimalizálás (Search Engine Optimalization, azaz SEO) nem szól másról, mint arról, hogy egy weboldalt miképpen juttassunk jóval több látogatóhoz, mint ahánnyal az oldal korábban rendelkezett. Hogy miért fontos mindez?


Beküldve a(z) SEO Blog kategóriába | Szólj hozzá!

2017.05.31.

A Seo keresőoptimalizálás olyan tevékenység, mely nagyban meg tudja növelni oldalának nézettségét!

seo keresőoptimalizálásAz ember gyorsan megtanulja, hogy ezen a világon az a trend, hogy ha valami jó, akkor az vagy nagyon drága, vagy teljes mértékben tiltott a dolog - és fordítva: ha valami olcsó, akkor az több, mint valószínű, hogy rossz lesz.

 

Az előzőek egyfajta ökölszabályként az élet egészére érvényesek, de persze léteznek kivételek, melyek (ahogyan azt mondani szokás) a szabályt erősítik.

 

A marketing terén például nem kell már egy kisebb vagyonnak megfelelő összeget elkölteni annak érdekében, hogy a hirdetéseink célt érjenek, hogy a termékeinknek, a szolgáltatásainknak a híre eljusson nagyon sok emberhez.

 

Ott van ugyanis a SEO keresooptimalizálás, mely teljes mértékben alkalmas lesz erre! Amit a SEO keresooptimalizálás esetében tudni érdemes, az az, hogy ez egy olyan online marketinges megoldás, amely megfizethető, de amely ennek ellenére nagyon hatékony tud lenni. Hogy mi a titok? S egyáltalán, van-e titok emögött? 


Beküldve a(z) SEO Blog kategóriába | Szólj hozzá!

« Régebbi bejegyzések
© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.