2017.05.30.

Ha aggódik, hogy a SEO árak netán magasak lennének, akkor most szólunk, hogy ezt feleslegesen teszi!

seo árakMit lehet akkor tenni, ha valaki ragaszkodik ahhoz, hogy olcsón vásároljon? Nos, ebben az esetben olyan helyen kell a vételt lebonyolítania, ahol az illetőnek vásárláskor az egyes tételekért nem kell túlságosan sokat fizetnie. Persze ilyenkor joggal vetődik fel a kérdés: mégis mi számít olcsónak, illetve mihez képes olcsó bármi is? Ha mindezen nyugtalanító, ugyanakkor teljesen jogos kérdéseket félre is tesszük, akkor is ott marad az az általános probléma, hogy sajnos a minőség általában korrelál az árral; így ha az ár alacsony, akkor nagy valószínűséggel a kvalitás is alacsony lesz. (Nem szeretnénk másféle irányba elmenni, de aki olcsó szeméttel tömi magát, annak idővel pontosan emiatt nem lesz rendben az egészsége!)

 

Az előbb elhangzottak azonban nem jelentik azt, hogy egy termék vásárlójaként, egy szolgáltatás igénybe vevőjeként csak drágán juthatnánk normális minőséghez! Aki a hirdetések terén szeretne egyszerre minőséghez és megfizethető megoldáshoz jutni, annak az online világ fel tud kínálni néhány valós választási lehetőséget ebben a helyzetben. A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimalization, azaz SEO) például kifejezetten olcsó megoldásnak számít a piacon, így akit érdekelnek a keresőoptimalizálás árak, mert számolna a SEO-val, az örömmel fogja venni azt, hogy az ár szerencsére nem karistol olyan magasságokat, mint amikor valaki az offline médiában vagy netán a tévében szeretne reklámozni. Az árak azért képesek a SEO esetében alacsonyak lenni, mert a keresőoptimalizálás teljesen másfelől közelít a marketing felé mint amit az ember korábban megszokott, amit mindig is maga előtt látott. Egy tévészpot, egy óriásplakát a lehető legdirektebb reklámozási formát jelenti, hiszen ekkor az üzenet, a termék, a szolgáltatás híre közvetlenül jut el a befogadóhoz. “Itt egy új termék, egy új szolgáltatás, vedd meg, fizess rá elő, élj vele!” De amíg egy népszerű branddel rendelkező cég, amely mögött komoly tőke áll, képes közvetlen lenni a hirdetések terén, mert megteheti, addig nagyon sokan nem. A megfizethető SEO esetében már sejteni lehet azt, hogy az optimalizálás terén a hozzáférhetőséggel nem lesz probléma; a SEO-nál indirekt módon kerül a hirdetés a felhasználó, a netező elé, mely emiatt kellően olcsó lesz az igénybe vevő számára.

 

A keresőoptimalizálás ugyanis annyit tesz, hogy ha valaki rendelkezik kereskedelmi céllal létrehozott honlappal (aminek nyilvánvalóan az a jó, ha minél többen keresik fel nap mint nap), akkor azt egy felkészült teammel rendelkező SEO-cég előrébb tudja segíteni a Google találati listáján! Magyarán: a SEO ár azért lesz megfizethető akár egy frissen indult vállalkozás számára is, mert a marketinges tevékenység a Google-ön keresztül bonyolódik le, mégpedig úgy, hogy a munkát végző cég a keresések eredményére lesz befolyással annak érdekében, hogy a megrendelő weboldala nagyon jó pozíciót tudjon elfoglalni a találati listában - hogy akár már a legelső oldalon, a legjobb tízben is ott tudjon lenni! Mindez a befektetés azért éri meg a megbízónak, a SEO ár esetében kifizetett összegek azért fognak remek invesztíciónak bizonyulni, mert a keresőoptimalizálásnak köszönhetően az újonnan érkező látogatók egy része az ügyfél oldalán fog vásárolni, ott fog megrendelést leadni, ha a honlapra a Google keresője felől érkezik meg - ugyanis a keresést is eleve azért indítja el ilyenkor az ember, mert eredetileg is az volt a célja, hogy vásároljon.

 

Mindenképpen éljünk hát a SEO nagyszerű lehetőségével, ha a neten szeretnénk reklámozni, mert a webes jelenlét fontossága az idővel nemhogy csökkenne, de (ahogy azt csak a kezekben felbukkanó mobiltelefonokból látni) évről évre egyre nő! A SEO ára mindenképpen megfizethető lesz, ha Ön cégünknél érdeklődik a szolgáltatás iránt!

© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.