2017.06.13.

Ha megfizethető áron hirdetne, akkor ebben a SEO tanácsadás képes lesz segíteni!

seo tanácsadásMit lehet tenni akkor, amikor valaki nem tud beszállni a reklámpiacra, mert nincsen annyi tőke a zsebében, amennyivel már értelmesen lehetne hirdetni - úgy, hogy az érjen is valamit?

 

Nos, ebben az esetben célszerű lesz hátralépni kettőt, és ránézni a marketinges piac egészére. Amennyiben olyan vállalkozásunk van, mely a neten is elérhető, azaz van egy olyan honlap a kezünkben, amely arra szolgál, hogy bevételhez juttasson minket, akkor a megoldás már meg is van: nekünk SEO tanácsadás kell! Aki még nem hallott arról, mi is az a seo tanácsadás, annak pár szóban megvilágítanánk az egészet.

 

Nos, a keresőoptimalizálás (Search Engine Optimalization, azaz SEO) nem szól másról, mint arról, hogy egy weboldalt miképpen juttassunk jóval több látogatóhoz, mint ahánnyal az oldal korábban rendelkezett. Hogy miért fontos mindez?

Mert mára már jelentősen átrendeződtek az erőviszonyok! Azzal, hogy ma már az eladott telefonok óriási hányada okosmobil, azzal, hogy nem nagyon van már a kereskedelmi szempontból lényegesnek számító 18-49-es korosztályban olyan ember, aki ne használná a mindennapok során a netet, az pontosan azt jelenti, hogy bőven elérkezett már az idő arra, hogy egy cég, egy vállalkozás SEO tanácsadással tegyen szert még több netes figyelemre.

 

A keresőoptimalizálás mindezt úgy képes szavatolni, hogy egy erre specializálódott team a megbízó oldalát a Google keresési oldalán jóval előrébb repíti, mint ahol az adott oldal önerőből képes lenne feltűnni. Könnyű belátni, hogy a SEO tanácsadással akár már a találati lista legelső oldalán található honlaphoz beeső rengeteg új látogató miért lesz előnyös azon vállalkozás számára, aki optimalizáltatja az oldalát.

Ugyanis egy weboldal mindenképpen profitálni tud abból, ha nagyon sokan keresik fel, hiszen így azok a termékek, azok a szolgáltatások, melyek elérhetőek odafent, jelentősen több emberhez találnak ezáltal utat, mint korábban. A keresőoptimalizálás tanácsadás tehát bár kihagyható dolog, mégsem érdemes így tenni, hiszen az új látogatók, akik a Google oldaláról érkeznek, garanciát fognak jelenteni arra, hogy mind a bevétel, mind a profit meg fog nőni a nyomukban.

Manapság, amikor ádáz csata dúl a cégek körében, akkor bizony minden hídállás, minden barakk nagyon fontos tud lenni, ha valaki az összképet nézi; a tanácsadás pedig olcsón képes nagyon sok embert megszólítani - még ha mindezt nem direkt módon teszi is, mint bármelyik tévéreklám vagy éppen újsághirdetés.

© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.