2017.04.20.

Ha hallott már a weboldal optimalizálás, de nem tudja, hogy az mit is takar, akkor íme, itt az alkalom, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba!

weboldal optimalizálásTegyük fel a példa kedvéért, hogy Önnek, kedves Olvasó, a birtokában van egy olyan weboldal, mely azzal a céllal lett életre hívva, azért lett felruházva minden olyan elemmel (webáruház, online payment stb.), mely ma már jogosan elvárható minden kereskedelmi jellegű honlaptól, hogy az oldal hasznot hajtson Önnek - azáltal, hogy Ön termékeket, szolgáltatásokat értékesíthessen a segítségével.

 

Természetes dolog lesz, hogy tulajdonosként mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az oldal minél sikeresebb legyen, nem igaz?

 

Nos, a weboldal optimalizálás pontosan ezt célozza meg! Ha még nem hallott a weboldaloptimalizálás eljárásáról, akkor érdemes alaposan megnézni, hogy az a munka, amit sokan SEO-nak (Search Engine Optimalizationnak) vagy éppen keresőoptimalizálásnak mondanak, hogyan is működik! A netet ma már szinte mindenki használja - ki erre, ki arra. Keresni azonban mindenki keres rajta, hiszen a Google mindig tudja a megoldást.

 

Igen ám, de amikor valaki mondjuk nem konkrét százalékszámításra keres rá, aminek csak egyetlen jó megoldása lesz, akkor a Google logikailag több egyenrangú találatot fog adni - például arra nézve, hogy hol vásároljunk lakatot. Itt jön képbe a weboldaloptimalizálás, mely arra lesz jó, hogy egy weboldalt a Google találati listáján minél előkelőbb pozícióhoz segítsen hozzá! 

 

Maradva a példánál: ha nekünk azért kellene az optimalizálás, hogy a sok hasonló lakatos oldal közül a keresést végző illető a mi oldalunkkal találkozzon, a mi felbukkanó linkünkre kattintson rá, akkor nem kell mást tennünk, “csak” jól elvégezni a SEO-t!

Illetve elvégeztetni, mégpedig olyan céggel, aki magas színvonalon ért hozzá. A H-Well Kft. már jó ideje foglalkozik a weboldal optimalizálással, mégpedig elég sikeresen; ezt a számtalan hazai és külföldi partner megléte ékesen bizonyítja. Amennyiben Önnek is szüksége lenne arra, hogy a honlapjával tömegek találkozzanak egy-egy Google keresést követően, ne habozzon, s keresse fel cégünkett minél előbb!

 

A honlap optimalizálás ma már annyira népszerű lett azok körében, akik nem engedhetik meg maguknak azt, súlyos pénzeket fizessenek ki marketingre; így ők a SEO indirekt eszközével szereznek maguknak újabb és újabb ügyfeleket. Elképzelhető, hogy már a Ön konkurenciája is él ezzel a megoldással, szóval tényleg ideje annak, hogy felpattanjon a SEO gyorsan robogó vonatára!

© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.