Weblap optimalizálás

weblap optimalizálás

Amennyiben Önt az optimalizálás érdekli, olvass át, mint ajánl Önnek a H-Well Kft.!

“Reklámozni drága dolog!” - szól a vélekedés, mely elsősorban abból indul ki, hogy hirdetni csakis borsos áron lehetséges úgy, hogy az valóban érjen is valamit.

 

Szerencsére az internet elterjedésével ez a megállapítás, teljes egészében legalábbis, már nem állja meg a helyét.

 

Mert ugyan tényszerű, hogy ha a televízió reklámokra gondolunk, ha a nagy példányszámban eladott nyomtatott újságok felé fordítjuk a tekintetünket, az országban mindenhol jelen lévő óriásplakátokra pillantunk, akkor költséges hirdetéseket látunk mindenfelé, melyet a vállalkozások, a cégek egy jó része nem képes megfizetni. Ám a weblap optimalizálás szerencsére mindenki számára elérhető szolgáltatásnak számít, mellyel akár egy frissen induló, alacsony tőkével rendelkező vállalkozás is élhet! Ez a marketinges eszköz, mely már egy ideje jelen van a webes hirdetési piacon, szigorúan nézve nem is számít reklámozásnak; hirdetés alatt ugyanis sokan azt értik, hogy egy termék, egy szolgáltatás direktben van az ügyfelek elé tárva, hogy íme, itt ez a holmi, melyet meg lehet vásárolni, meg lehet rendelni.

 

A weblapok optimalizálása hátulról közelíti meg a reklámozást, és indirekt módszerrel tesz egy honlapot, egy vállalkozást, egy céget sokkal ismertebbé, mint amilyen az korábban volt. A hirdetéseknek ugyanis (ez nem titok) az a célja, hogy megnöveljék az eladások számát. Mivel nem mindenki akkora, mint egy népszerű kólát gyártó cég, hogy tulajdonképpen csak egyetlen riválisa van a piacon, marketingre fordítható tőkéből pedig annyi áll rendelkezésre, mint a pelyva, így aztán nagyon sok piaci szereplő olyan indirekt módszerre van utalva, ha sikeres szeretne lenni, mint amilyen a már fent említett optimalizálás.

 

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimalization; SEO) egészen pontosan arról szól, hogy egy felkészült cég, mint amilyen a H-Well Kft. is, fogja az ügyfél oldalát, különféle szempontok alapján elemzi azt, majd az elemzésnek megfelelően változtatásokat eszközöl a honlap tartalmában, melyek elősegítik azt, hogy a weboldal előkelő helyen tűnjön fel a Google keresések listájában. Emellett cikkírással, linképítéssel is kedvezőbb pozícióba segíti az megbízó weblapját ezen a listán, hogy a Google-keresések után az oldal akár már az első találatok között is fel tudjon tűnni!

 

S mivel mindenki, aki csak él és mozog, a Google keresőjét használja, ha rá szeretne valamire találni a net végtelen égboltján, mondani sem kell, hogy mekkora erő lakozik abban, ha ilyenkor valaki képes ott lenni az élmezőnyben! A H-Well Kft. minden tudását latba vetve ehhez tudja hozzásegíteni az Ön cégét, vállalkozását!

© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.