Mit jelent a keresőoptimalizálás?

 

Intézze el szakértők segítségével azt, hogy honlapja látogatottabb legyen "keresőoptimalizálás"!

 

keresőoptimalizálás szakértőkkel H-Well Kft

 

Azt gondolnánk, hogy ha csinálunk egy üzleti weboldalt vagy egy jól működő webáruházat, egy csapásra már meg is van oldva minden üzleti problémánk; hogy a telefonvonalunk ezt követően égni fog a megkeresésektől, hogy a mobilt oda kell, hogy ragasszuk a fülünkhöz, annyian keresnek majd minket, s hogy a webshopunk mögött lévő informatikai háttér nem fogja majd elbírni a forgalmat, mert percenként futnak majd be a folyamatosan érkező megrendelések. Aztán jön a ütemezhető csalódottság: a weboldalunkat ugyanis kis túlzással csak mi nézegetjük, hivatalból, vagy legfeljebb még az, aki valahonnan ismeri a weboldal címét. (Valószínűleg onnan, hogy tőlünk hallott felőle.) Ezzel pedig új webáruházunkhoz, az új honlapunkhoz fűződő vérmes remények szépen alább is hagynak.

 

De így kell mindennek történnie? Értelemszerűen nem!

 

Szerencsére, az Ön szerencséjére, van forgatókönyv arra vonatkozóan, hogy miképpen kell úgy felépíteni egy oldalt, hogy az ne vesszen bele a weben található hasonszőrű honlapok szürke, átláthatatlan tömegébe. Ebben pedig a világ első számú keresőmotorját birtokoló Google-nek kiemelten fontos szerepe jut.

Hiszen mindenki a Google keresőjét használja, ha meg akart tudni valamit, ha ki akar deríteni valamit. A Google óriása előnye egyben a cég legnagyobb hátránya is: az tudniillik, hogy mivel a világ de facto keresőszolgáltatójáról van szó, aki csak él és mozog a netes keresések környékén, a Google keresőjére próbálja optimalizálni az oldalát. Éppen ezért ideje elgondolkoznunk azon, hogy ha keresünk valamit, hogyan lehet elérni azt, hogy MI kerüljünk a találati lista élére, ne pedig a konkurencia? Biztos nem véletlenül alakult úgy, hogy éppen azok az oldalak bukkannak elő a Google találati listáján a legjobb helyeket birtokolva, amelyeket magunk előtt látunk, és nem azok, amelyek mondjuk az 500. hely környékén poroszkálnak.
A megoldás, melyet keresünk, elméletben nagyon egyszerű lesz: a Google listájának első helyére jutni ma már csakis keresőoptimalizálás segítségével lehetséges, így nekünk erre a “csodafegyverre” lesz szükségünk annak érdekében, hogy tényezőkké váljunk a keresések tekintetében.De mi is az a
keresőoptimalizálás?


A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimalization; avagy SEO; avagy Google - keresőoptimalizálás) az a folyamat lesz, amellyel egy weboldalt (ennélfogva pedig akár egy komplett webáruházat) egészen a Google-találatok legelső oldalira juttatunk el olyan módon, hogy bizonyos releváns keresőszavakra, keresőkifejezésekre az érintett honlap optimalizálva lesz. Így a honlap a felhasználók számára, akik olyan szolgáltatást vagy terméket keresnek, amivel az érintett site is foglalkozik, képes lesz előkelő helyen feltűnni a Google találati listáján.

Íme egy egyszerű példa a keresőoptimalizálás tekintetében:
Írjuk be a Google keresőjébe (google.hu) az a kifejezést, hogy “bútor webáruház”; ezt a szókapcsolatot havonta átlagosan 2400-an írják be a keresőbe, ahogyan az a Google statisztikáiból kiviláglik. A Google a keresés során, mindösszesen 0,48 másodperc alatt több, mint 400.000 (!) bútor találatot sorakoztat fel egymást követően, oldalról oldalra. Egy oldalon a Google 10 találatot jelenít meg -  plusz a fizetett hirdetéseket. Ha Ön indította el a fenti szókapcsolatra a keresést, mert mondjuk valóban bútort keres, akkor vajon honnan fog vásárolni?
Természetesen nem fogja mind a háromcsilliárd oldalt megnézni, hiszen erre ember nem vállalkozik. Nagy valószínűséggel azonban már az első oldalon rá fog akadni arra a webáruházra, amely eléggé szimpatikus lesz Önnek ahhoz, hogy ott költse el a pénzét; de a harmadik oldalnál tovább még akkor sem fog nézelődni, ha idejéből kitelne.
Az alábbi példában több, mint 400 ezer találatot felvonultató webáruház-tömeg próbál meg üzletet csinálni mindössze 2400 keresésből. Tehát akinek a Google találati listájának elején lesz a weboldala a “bútor webáruház”-kifejezésre vonatkozóan, az minden bizonnyal rengeteg megrendelőhöz fog ezáltal hozzájutni; s minél hátrébb szerepel egy oldal, annál kisebb rá az esélye, hogy a Google keresések felől érkezve bárki is megrendelést adjon le ott.Na és itt a képbe cégünk, a H-Well Kft.!

 

Ha az Ön weboldala valaminek a folytán nincs a Google találati listájának első oldalán, bízza ránk mindennek az elintézését, míg Ön (képletesen szólva) hátradől! Az üzleti siker egyik záloga ugyanis a megfelelően elvégzett SEO lesz. Legyen szó szolgáltatói weboldalról vagy webáruházról, Ön a H-Well Kft.-vel karöltve belátható időn belül komoly sikereket fog tudni elérni!

 

keresőoptimalizálás tippek keresőoptimalizálás trükkök legyen még ma is ügyfelünk ne habozzon felvenni a telefont

 

 

Milyen elemekből épül fel az előbb említett közös munka a keresőoptimalizálás?

 

A keresőoptimalizálás egy végtelenül összetett folyamat, melyhez érteni kell, méghozzá mélységében! (Arról nem is beszélve, hogy a Google folyamatosan “reszel” a keresőmotorján, azon, ahogyan a találatokkal zsonglőrködik, így aztán mindig résen kell lenni.) De ne aggódjon, nem intézzük el a dolgot ennyivel! Hogy a Google hova sorolja be az oldalunkat egy-egy keresést követően, az a következő részleteken múlik:

 

-    domain nevünk minőségén

-    weboldalunk technikai hátterén

-    weboldalunkhoz kapcsolódó SEO-adatok megfelelő kitöltésén

-    weboldalunkon lévő szövegezésen

-    linképítés munkáján

 

A felsoroltak közül a legfontosabb SEO-elem a linképítés lesz. A linképítéssel lehet ugyanis weboldalát sikeresen előrefelé tolni a Google találati listáján. (Hogy mi is jelent a linképítés? Itt megtudhatja!)

 

És azt hogyan tudhatom meg, hogy jelenleg milyen esélye van a weboldalamnak a találati lista első oldalára kerülni?

 

Ennél mi sem egyszerűbb! Kérdezzen meg egyenesen minket! Hívja fel a H-Well Kft.-t telefonon, vagy írjon nekünk, ha az kényelmesebb, és mi ingyenesen, Önt terhelő kötelezettségek nélkül tájékoztatjuk aztán arról, milyen lehetőségei vannak, lesznek a Google találatok első oldalára odakerülni!

 

Miért mi végezzük el a keresőoptimalizálás -t weboldalára , miért ne Ön vagy valaki más?

 

·   Mert így weboldala vagy webáruháza Google-szakértők és linképítő specialisták kezében lesz!

·   Mert a H-Well Kft. több, mint 500 leinformálható referenciával rendelkezik!

·   Mert munkánkra garanciát adunk!

·   Mert megbízhatóak vagyunk!

·   Mert munkánk sikere egyben minket is épít!

·   Mert a piacon a legjobb ár-érték arányú ajánlatot adjuk Önnek!

 

Amennyiben a H-Well Kft. mellett dönt, nemcsak az fenti előnyök miatt fog jól járni, hanem magának a keresőoptimalizálás -nak a munkája miatt is. Nincsen ugyanis még egy olyan marketinges eszköz, mely ennyire olcsón, megfizethető módon olyan hatékony tudna lenni, mint a SEO! Nem véletlen, hogy egy olyan vállalkozásnak, amely nem rendelkezik túl nagy reklámozásra költhető tőkével, elsősorban a Google-optimalizálással kell élni; minden más hirdetési megoldásnak, legyen az webes vagy offline, csak ezután kell következnie a sorban! Aki megengedheti, hogy óriásplakátokra költsön, hogy hirdetéseivel megjelenjen a tévében, hogy olvasott print és online kiadványokban, újságokban reklámozzon, annak természetesen élni kell ezekkel az eszközökkel, ha adottak a számára; ám ha Ön még nem tart itt, akkor a SEO-val kell kezdeni, hogy aztán a sokkal drágább marketinghez is el tudjon érni.

A H-Well Kft. minőségi munkájának köszönhetően Ön és a weboldala, webáruháza olyan nagy vállalatok elé is oda tud férni a netes keresés területén, amelyek százszor, ezerszer akkora költségvetéssel vannak jelen a marketinges piacon, mint Ön! A sikert azonban nem lehet kizárólag pénzen megvásárolni; a sikerhez kemény munka is kell, melyet a H-Well Kft. bármikor kész letenni az asztalra. (Keresőoptimalizálás árakról itt olvashat.)

seo
seo
© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.