Mit jelent a keresőoptimalizálás?

 

Szakértőkkel!

 

Azt gondolnánk, hogy ha csinálunk egy üzleti weboldalt vagy egy webáruházat, már meg is van oldva minden üzleti problémánk, a telefonunk égni fog a megkeresésektől, webshopunkból percenként fut majd be egy-egy megrendelés.

 

Aztán jön a csalódottság: weboldalunkat csak mi látjuk, vagy az, aki a weboldalunk címének a tudatában van. Az új weboldalunkhoz fűzött remények elszállni látszódnak.

A Google előnye egyben a hátránya is. A Google nagy és minden megtalálható rajta. De ideje elgondolkoznunk azon, hogy ha keresünk valamit, miért éppen azok az oldalak jönnek be a Google legjobb helyein, amelyeket látunk és miért nem azok, amelyek az 500. oldalon vannak?

A válasz nagyon egyszerű: a Google első helyére jutni csak keresőoptimalizálással lehet.

 

 

Mi az a keresőoptimalizálás?

 

A Google optimalizálás az a folyamat, amellyel egy weboldalt vagy webáruházat a Google legelső oldalira juttatunk azon felhasználók számára, akik olyan szolgáltatást vagy termékeket keresnek, amelyről a mi weboldalunk szól.

 

Egy egyszerű példa:

Írjuk be a Google-be, hogy bútor webáruház. Ezt a szót havonta átlagosan 2400-an írják be a keresőbe.

A Google mindössze 0,40 másodperc alatt 480.000 bútor webáruházat sorol be. Egy oldalon 10 találatot jelenít meg, plusz a fizetett hirdetéseket.

Ön honnan fog vásárolni?

Természetesen nem fogja mind a 48.000 oldalt megnézni. Valószínűleg már az első oldalon fog olyan webáruházat találni, amely szimpatikus Önnek, de a harmadik oldalnál tovább még akkor sem nézelődik, ha ideje megengedi.

Ebben az esetben 480.000 bútor webáruház próbál üzletet csinálni mindössze 2400 keresésből. Tehát akinek a Google elején van a weboldala, az sok megrendelőhöz jut. Minél hátrébb van az oldal, annál kisebb az esély, hogy arról az oldalról rendeljenek.  

 

Itt jövünk a képbe mi! Ha az Ön weboldala nincs a Google legelső oldalán, bízza ránk és nyugodtan dőljön hátra! Hamarosan az üzlet magától fog menni! Legyen szó szolgáltatói weboldalról vagy webáruházról, mi belátható időn belül sikereket fogunk elérni! 

 

keresőoptimalizálás

 

 

Milyen elemekből épül fel a munka?

 

Az optimalizálás egy nagyon összetett dolog, de ne aggódjon, nem rázzuk le ennyivel!

Az, hogy a Google hova sorolja be az oldalunkat, a következő részleteken múlik:

 

-        domain nevünk minősége

-        weboldalunk technikai háttere

-        weboldalunkhoz kapcsolódó SEO adatok megfelelő kitöltése

-        weboldalunkon lévő szövegezés

-        linképítés

 

A felsoroltak közül a legfontosabb seo elem a linképítés. Linképítéssel tudjuk weboldalát sikeresen előre tolni a Google találati listáján!  Mit is jelent a linképítés? Itt megtudhatja: (linképítés)

 

 

Hogyan tudhatom meg, hogy jelenleg milyen esélye van a weboldalamnak az első oldalra kerülni?

 

Ennél mi sem egyszerűbb! Kérdezzen meg minket! Hívjon vagy írjon nekünk és ingyenesen, kötelezettségek nélkül tájékoztatjuk arról, milyen lehetőségei vannak a Google első oldalára kerülni!

 

 

Miért mi végezzük Önnek a weboldala optiamlizálását?

 

·       Mert weboldala vagy webáruháza Google szakértők és linképítő specialisták kezében lesz!

·       Mert több mint 500 leinformálható referenciával rendelkezünk!

·       Mert munkánkra garanciát adunk!

·       Mert megbízhatóak vagyunk!

·       Mert munkánk sikere minket is épít!

·       Mert a piacon a legjobb ár-érték arányú ajánlatot adjuk! 

 

seo
© 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.